ЗА НАС ПРОЕКТИ ЕКИП ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ EU FUNDS
вие се намирате в: за нас . проекти . търговски сгради Instagram Instagram Български Език English

Проекти

Ритейл Парк Експрес - 2023г.
гр.Дупница
Ритейл Парк - 2023г.
гр.Елин Пелин
Ритейл Парк - 2022г.
гр.Смолян
Ритейл Парк "Средногорие" - 2021г.
етап I | етап II
Ритейл Парк 2020г.
гр.Дупница
Търговски комплекси за селкскостопанска техника "МЕГАТРОН"
гр.Стара Загора | гр.Добрич | гр.Монтана | гр.Бургас | с.Ясен, Плевен | гр.София - централен офис | гр.Русе - преустройство |
Верига хипермаркети за хранителни стоки "БИЛЛА Маркет"
гр.Габрово | гр.Враца | гр.Монтана | гр.Русе | гр.Ловеч | гр.Разград | гр.Димитровград | гр.Самоков | гр.Силистра | гр.Казанлък | гр.Свиленград | гр.Стара Загора | Мотописта, гр.София - разширение | Лозенец, гр.София | Мусагеница, гр.София | гр.Банско | гр.Тетевен |
Магазин за мебели - 2015г.
гр. Добрич
Складова сграда с магазини и офиси „ДЖОРДАНС” ООД - 2015г.
м. Бюкя, гр. Хасково
Комплекс със складове, офиси и шоурум „ГОСПОДИНОВИ СТРОЙМАРКЕТ” ЕООД - 2014г.
м. Военна рампа, гр. София
Търговски център за спортни стоки „DECATHLON”, гр.София - 2012/2013г.
„DECATHLON” Подуяне, гр.София
Шоурум с офиси и ремонтно хале за селскостопанска техника "RIMEX" - 2012г.
гр.Русе
Автосервиз и шоурум "Враждебна", р-н Кремиковци - 2012г.
р-н Кремиковци, Столична община
Верига хипермаркети "БРИКОЛАЖ"
гр.Плевен | гр.Пловдив
Верига хипермаркети за техника "Технополис"
гр.София, Младост | гр.Варна | гр.Пловдив | гр.Бургас | гр.София, Люлин | гр.Шумен | гр.Плевен | гр.Сливен | гр.Русе | гр.Стара Загора | гр.Благоевград | гр.Добрич | гр.Кюстендил | гр.Ямбол | гр.Пазарджик | гр.Кърджали | гр.Перник | гр.Силистра | гр.Видин
Мебелен магазин "Явор" - 2008г.
гр.Перник
Верига магазини за подови настилки и килими "КАРПЕТМАКС"
гр.Русе | гр.София | гр.Видин | с.Равда
Верига търговски центрове "МЕРКАДО"
гр.Бургас | гр.Велико Търново | гр.Добрич | гр.Хасково
Търговски център - Пловдив
гр.Пловдив
за нас проекти екип галерия контакти EU FUNDS privacy policy
последно обновен: 14.05.2024 (c) "Емил Крумов & Ко" ООД