ЗА НАС ПРОЕКТИ ЕКИП ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ EU FUNDS
вие се намирате в: за нас Instagram Instagram Български Език English

МОТИВАЦИЯТА

Нашата цел е да помогнем за реализирането на идеите на нашите клиенти. Винаги се стараем да създадем съвременна архитектурна визия, съчетана със сигурна и модерна конструкция, като същевременно представяме инвестиционен проект с най-високо качество.

ИСТОРИЯТА

Проектантското бюро е основано през 1996 г. със седалище в град София. Негов създател е инж.Емил Крумов (1947-2022) - инженер-конструктор с дългогодишен стаж и богат професионален опит. Той е един от основателите на Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), бил е председател на секция „Конструкции на сгради и съоръжения“ на Регионална колегия София-град, председател на НПС „КСС“, член на Управителния съвет на КИИП, член на Комисията по дисциплинарно производство и постоянните комисии на Камарата.
Участвал е в проектирането и изграждането на редица значими обекти като НДК, клиника “Св. Екатерина”, Единен център за ръководство на въздушното движение, Англо-американско училище, "Изложбен и конгресен център" - гр.Минерални Води (Русия), "Дворец на спорта" - гр.Махачкала (Дагестан) и много други от различните отрасли : производствени, логистични сгради, спортни зали, търговски комлекси, офисни и жилищни сгради.

ЕКИПЪТ

Колективът е изграден от енергични и амбициозни проектанти с желание за непрекъснато професионално развитие. Предмет на дейност е комплексно инвестиционно строително проектиране на сгради и съоръжения – създаване на архитектурни и инженерни проекти на стоманобетонни (монолитни и сглобяеми) и стоманени конструкции, включително изчертаване на производствени чертежи (КМД) на стоманените конструкции. В проектанската си дейност използваме BIM технологии за моделиране и анализ – Revit, AutoCAD, Robot Structural Analysis и Advance Steel.
за нас проекти екип галерия контакти eu funds privacy policy
последно обновен: 14.05.2024 (c) "Емил Крумов & Ко" ООД